Scena

Novi spot Vranca snimljen je na žitnim poljima Slavonije

Posljednjih godina svjedoci smo velikog raseljavanja stanovništva Slavonije. Poslovne (ne)prilike tjeraju ljude da žitna polja i ravnicu zamjene dalekim gradovima drugih zemalja, ljudi odlaze u potrazi za boljim životom.


Velika i plodna Slavonija ostaje velika i dalje, ali sve praznija, postaje sve više i više zaboravljena i zapostavljena. Upravo to je bio razlog zašto su se dečki iz popularnog Vranca, kao pravi Slavonci, odlučili snimiti ljetni singl na žitnim poljima naše ravnice – željeli su pokazati njezinu ljepotu.

“I mi, kao glazbenici, tražeći atraktivnije lokacije za snimanje naših spotova, namjerno ili nenamjerno smo je ipak zapostavili. Ovim spotom htjeli smo se vratiti našim korijenima”, komentirali su novi spot dečki iz Vranca.

Pod redateljskom palicom vrhunskog Marka Zeljkovića Zelje nastao je spot koji pokazuje Slavoniju i svu njezinu ljepotu u vruće ljetne dane i priča lijepu ljubavnu priču; prenosi tople boje naših polja. Lijepa Slavonka Nika Klaić i frontmen Vranca, Franjo, bili su idealan glumački spoj za ljetni singl ‘Budi mi sretna’ čiju glazbu potpisuje Vjekoslav Dimter, stihove Damir Bačić, a aranžman Branimir Jovanovac.

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close