Scena

Novi spot Dalibora Hercega “1000 obećanja”

Obećanjem se obvezujemo za nešto što se mora ispuniti. Obećanja dajemo olako. Riječi samo poteku, ali riječi obvezuju. Riječi su osobnost, obećanja naša moralna i etička snaga. Ne održimo li ih, dužni smo objasniti zašto smo odustali. Nerijetko, opravdanja nema.


Dalibor Herceg se obraća publici s Tisuću obećanja u svojemu novom spotu i pjesmi.

Dalibor je u proteklih nekoliko godina sudjelovao na mnogim festivalskim pozornicama, osvajao mnoge nagrade, kao pjevač i kao autor. Uz to, aktivno je snimao pjesme i video spotove koje je prošle godine objedinio u konceptualni album „Osmi dan“ koji je uglazbio i aranžirao sam Dalibor, a stihove napisao Giovanni Jakovac.

Tandem nastavlja suradnju i u novoj pjesmi „Tisuću obećanja“. Dalibor Herceg potpisuje glazbu i aranžman, a Giovanni Jakovac stihove. Uz snažan aranžman, stihovi dočaravaju emotivni kaos protagonista pjesme. U istome se trenutku prikazuje snažna ljubav, ali predosjeća se i njezin kraj.

U video spotu je prikazan zanimljiv i bizaran odnos između partnera. Dalibor je ovdje glavni akter, a njegova partnerica je Sanja Babić.

U suludom odnosu ljubavi, mržnje, davanja obećanja promatramo par koji obavlja svoje rutinske dnevne obaveze. Iz scene u scenu ulazimo postupno u njihov odnos i život koji je potpuno zamršen. Od ljubavi, nježnosti, brige jednog za drugo; dolazimo do mržnje, ljubomore, kaosa…

Posebna gošća na fotografijama je Tanja Malbaša, njezina će se uloga u nadolazećim Daliborovim video spotovima tek otkriti.

Kameru i kostimografiju potpisuje multimedijalna umjetnica Tajči Čekada. Video spot je sniman u zanimljivom ambijentu vile u Grižanama.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close