Novi broj The Plitvice Timesa! EKSKLUZIVNO: Intervju s direktorom HTZ-a Staničićem, timom koji je doveo Mazdu u Željavu, i još mnoštvo novosti

LIKACLUB

Prvo proljetno tiskano izdanje plitvičkog magazina je stiglo!


Treći broj The Plitvice Timesa, plitvičkog magazina koji izlazi svaka tri mjeseca, donosi brojne zanimljivosti od Zagreba do Kvarnera i Dalmacije. Svoj broj već možete preuzeti u Zagrebu, a od nedjelje i u Korenici, Gospiću i Rakovici. Na svih 56 lokacija biti će dostupan u sljedeća dva tjedna, nakon čega se objavljuje i issuu digitalno izdanje o čemu ćemo također pisati.

Do prvih primjeraka, pročitajte uvodnik iz magazina u nastavku!

Ovaj broj novi je upgrade naše ideje koja se sve više i kvalitetnije širi. Osim novih distrubitvnih lokacija koje možete pronaći na predzadnjoj stranici magazina, bogatiji smo za nekoliko novih kvalitetnih suradnika i novinara koji su u našem produkcijskom timu. To je rezultiralo i novim izvrsnim temama, pa ćemo u uvodu istaknuti tri.

Ekskluziva proljetnog broja magazina je intervju s jednim od čelnika turizma u Hrvatskoj, gospodinom Kristjanom Staničićem, direktorom Hrvatske turističke zajednice. Razgovarali smo o napretku ličkog ličkog i plitvičkog turizma, idejama za daljnji razvoj, ali i statističkim podacima te destinacijskom menadžmentu. Zanimljivo štivo i pogled vrha hrvatskog turističkog prema našem području.

Tema broja je ekipa pod nazivom Croatian Infiltration. Danas poduzetnici profesionalci, nekad zaljubljenici u fotografiju i teren, u velikom intervjuu ispričali su nam zanimljivosti u vezi vojnih objekata iz bivše države. Među ostalim, pohvalili su nam se da su doveli svjetskog automobilskog giganta u Željavu, te podijelili s nama iskustva iz cijelog svijeta.

Treća tema koju ćemo istaknuti dolazi nam iz Gacke doline. Riječ je o iznajmljivaču i vrijednom turističkom djelatniku Denisu Lončaru. Denis je za The Plitvice Times ispričao svoju priču karijere u turizmu, te iskustvima koje je doživio u svom razvoju.

Od drugih tema spomenuti ćemo još nekoliko njih; u magazinu možete pronaći sva najvažnija događanja u Plitvičkim dolinama i na Plitvičkim jezerima, tu je i tekst načelnika Kovača iz Općine Plitvička jezera o razvoju infrastrukture, zatim iskustvo naše kolumnistice Tamare s Plitvica o putovanju u daleki Jordan, priča o malom pitoresknom selu Letinac kod Brinja, ali i jednako zanimljiva priča iz Kosinja s vrhunskim ali nepoznatim povijesnim činjenicama.

Sadržaj ovog magazina omogućili su vrijedni ljudi koji vole Liku i Plitvice, hvala svima koji su sudjelovali i koji su omogućili kvalitetan sadržaj, a sada sretno s listanjem i vidimo se na preko 50 distributivnih mjesta!

The Plitvice Times tim

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u