NOVALJA Pozivnica za koncert Queen tribute banda – sredinom kolovoza show Freddieja Mercuryja na Ruži vjetrova

Promo

Jedan od najboljih svjetskih Queen tribute bendova svira u Novalji!


Queen Real Tribute čine Ivan Ristanović (vokal), Nenad Bojković (gitara i vokal), Ivan Đerfi (bas i vokal) i Radoš Ćapin (bubnjevi, vokal). Oni su profesionalni glazbenici i veliki obožavatelji lika i djela Freddyja Mercuryja i grupe Queen koji su se okupili 2006. godine kako bi svojim glazbenim djelovanjem dali počast jednoj od najvažnijih rock grupa svih vremena.

Tijekom 2007. i 2008. održali su veliki broj koncerata u istočnoj Europi i postali  jedan od najvećih queen tribute bendova na svijetu. Još 2008. godine nastupali su u Zagrebu u klubu Boogaloo, a tom su prilikom snimili DVD „Magic Rhapsody“. Tijekom 2010. – 2016. bend je odsvirao stotinu koncerata u inozemstvu. Ovoga ljeta nastupali su u nekoliko gradova na hrvatskoj obali: Makarskoj, Puli te na zadarskom Forumu, gdje su sa sopranisticom Nelom Šarić izveli i nezaboravnu Barcelonu, koju u originalu Freddie Mercury pjeva sa slavnom opernom pjevačicom Montserrat Caballé.  Nisu još bili jedino u Australiji i Novom Zelandu, a nakon turneje po Hrvatskoj u planu im je Koreja, Kina i Rusija.

Prepoznatljivo kretanje i gestikulacija, kostimi, energija u nastupima zaslužni su da čarolija Queena bude potpuna, a tijekom cijele svirke ni na trenutak se ne gubi kvaliteta zvuka.  Autentičnost je jednako važna i gitaristu Nenadu Bojkoviću, koji ne samo da svira istu gitaru kakvu je svirao Brian May, nego i on, kako bi postigao zvuk pravog Queena, svira s autentičnim britanskim sixpence novčićem iz 1948. godine.

 Nikada nisam vidio da netko tako dobro može nekoga imitirati. Jednostavno su fantastični, kaže Dino Bahtijarević, menadžer Parnog valjka i Nene Belana, koji je predložio Turističkoj zajednici Novalje organizaciju koncerta ovih talentiranih muzičara.

Dođite u Novalju 14. kolovoza na Ružu vjetrova i prepustite se nevjerojatnom Queen iskustvu!


Foto: PR

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u