VijestiScena

Nives Celzijus predstavlja spot za pjesmu “Nova godina”

Nova je godina za atraktivnu pjevačicu Nives Celzijus prvenstveno večer u kojoj će se dobro proveseliti s svojim prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima.


Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj ‘najluđi’ dan u godini uvijek provodi radno iako, kako sama kaže, svaki njezin nastup je njoj i njezinoj publici ‘Nova godina’. Baš zato, budući da nam se bliže božićni i novogodišnji praznici, popularna pjevačica odlučila je snimiti  video spot za novu pjesmu prikladna naziva “Nova godina”.

Stihove i glazbu, lijepa Nives napisala je sama, a iste je aranžirao njezin dugogodišnji suradnik Bojan Dragojević. Brza je to pjesma, zaraznog ritma i refrena koji ulazi u uho na prvo slušanje, a kad je čujete ne možete ne zaplesati i podignuti čašu.

Još od početka ljeta nisam izbacila novu pjesmu, a publika me svakodnevno na nastupima i preko društvenih mreža pita kad ću im priuštiti nešto novo. Pjesma “Nova godina” već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak jer ja kao autor jako puno pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme. No, ovoga puta nema boljeg povoda i mislim da će nova pjesma biti pun pogodak za novogodišnje ludosti, istaknula je Nives Celzijus promovirajući novi hit singl.

U nastavku vam donosimo novi video broj koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Nivesina ‘Nova godina’ bez sumnje će postati ovogodišnja novogodišnja himna svih ljubitelja sjajne zabave, ali i dobre kapljice. Kao što sama pjevačica poručuje stalno na svojim društvenim mrežama, njezin moto je “samo veselo”, a to u 2019. godini želi i sebi i svojoj publici.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Mislav Žabarović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close