Grad ZagrebKultura

NI SNIJEG IH NE MOŽE ZAUSTAVITI: Brinjaci stižu na predstavu “Sjećanja šume”!

U zagrebačkom Gradskom dramskom kazalištu Gavella večeras se prikazuje predstava “Sjećanja šume” koja je nastala po istoimenom nagrađivanom romanu ličkog pisca Damira Karakaša.


Večerašnja izvedba će biti posebnija od drugih jer će se u publici nalaziti stotinjak stanovnika Brinja koji su, unatoč lošim vremenskim uvjetima, otputovali autobusima u Zagreb na predstavu svog zemljaka.

Damir Karakaš, koji je porijeklom iz Plašćice nedaleko Brinja, na Facebooku je objavio fotografije veselih Brinjaka koji su pripremili ukusno iznenađenje za glumce.

Lipo, oko stotinjak mojih zemljakinja i zemljaka iz Brinja i okolice stiže u kazalište Gavella na predstavu Šume, donose glumcima domaći kruh, slaninu, rakiju, snig ih ne može zaustaviti, napisao je Karakaš na Facebooku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Damir Karakaš

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close