Nesvakidašnji prizor u Karlobagu: Automobilom niz stepenice!

Tena Brnad

Nesvakidašnjem prizoru svjedočio je čitatelj 24sata Josip Vrban u srijedu oko 6 sati u Karlobagu. Nesavjesna vozačica osobnog automobila automobilom je prešla preko svih stepenica u Kapucinskoj ulici koje su dugačke oko 300 metara.


Kako piše 24sata.hr, žena je poskakujući autom niz stepenice udarala u zid s lijeve i desne strane. Cijeli je automobil ogulila. Stvorila se takva buka da je cijeli Karlobag probudila, a uskoro je slučaj došla riješiti policija.

“U 7.15 sati dobili smo dojavu da se ispod samostana u Karlobagu nalazi vozilo koje se spustilo niz stepenice. Radilo se o Fiatu bez registarskih oznaka. U njemu su bili vozačica (63) i muškarac (78) koji je vlasnik automobila”, rekla je Maja Brozičević, glasnogovornica ličko-senjske policije za 24sata.hr

Vozačica je dobila prekršajnu prijavu jer je vozila neregistrirani automobil, te još jednu prijavu zbog kršenja zakona o sigurnosti prometa na cestama.Vlasnik je zaradio optužni prijedlog kojeg će dostaviti sudu jer nije registrirao automobil.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: čitatelj 24 sata

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u