Neda Ukraden otkrila svoju idealnu kombinaciju za ovo ljeto!

Tena Brnad

Kalendarski smo u ljeto itekako zakoračili, a s njim je došlo vrijeme za pjesme koje će se narednih mjeseci pjevati i slušati na svakom koraku.

Neda Ukraden poznata je po tome, da se njezina glazbena iznenađenja iščekuju u cijeloj regiji, a i šire. Tako je i ovoga puta.

Pjevačica koja je ove godine zlatnim slovima ispisala pedeset godina karijere, ne prestaje žariti i paliti glazbenim nebom. Vruće ljetne dane odlučila je dodatno začiniti novom pjesmom i video spotom „Volim život“, koja je već sada, u samo nekoliko dana pri samome vrhu YouTube-a.

Pjesmu „Volim život“ od prvog sam slušanja zavoljela zbog pozitivnog stava o životu, dobre energije i ritma. Ona je kao stvorena za mene i ljeto! Autori su već provjereni hit makeri; glazba i aranžman Bojan Vasić, a tekst smo napravili zajedno Dušan Bačić i ja. Dobrog ritma i jednostavnog i pamtljivog teksta, kao i melodije. Vjerujem da će se svidjeti publici, kazala je Neda

Svima je već dobro poznato, kada su koncerti u pitanju, kako je Neda više na putu i sa svojom publikom, nego što odmara.

Narednih mjesec dana, Neda je rezervirala za odmor sa svojom obitelji u Boki Kotorskoj, a u osmom mjesecu, kreće pravo koncertno ‘ludilo’.

Upravo u spomenutoj Boki, nastao je video spot za pjesmu „Volim život“, ‘Vedad Jašarević stoji iza ovog spota, a u njemu se mogu vidjeti predivni kadrovi Boke Kotorske, koje nije pokvario ni kišni dan.’, istaknula je Neda

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u