Kako napraviti savršenu fotografiju u bikiniju?

Tena Brnad

Fotografije s ljetovanja počinju preplavljivati društvene mreže, svi se žele pohvaliti dobrom fotografijom s mora, a mnoge dame i svojim tijelima u bikinijima. Kako bismo vam pomogli da na fotografiji ispadnete što bolje upitali smo domaćeg fotografa Gorana Matijašeca kojih se pravila treba pridržavati za savršenu fotografiju u bikiniju, bilo da se fotografirate sami ili da vas fotografira netko drugi, piše zadovoljna.dnevnik.hr

1. Istaknite dijelove tijela u koje imate najviše samopouzdanja, makar to bila leđa (recimo pogled preko ramena).

2. Birajte između ove tri poze: stajaće, sjedeće i ležeće.

Ako stojite spojite noge, stavite jedno koljeno preko drugog, kuk izbacite u stranu (da dobijete što više krivulja, odnosno da tijelo ne izgleda stupasto), a ruke stavite na kuk i/ili u zrak.

Dobra opcije je i napraviti ležeću fotografiju jer ćete tako iskoristiti gravitaciju u svoju korist. Jedan primjer je da legnete na bok, stavite noge jednu na drugu s time da koljeno noge koja je iznad spustite na pod. Time opet dobijete ženstveniji oblik tijela.

Dobro je i uvijek izbaciti malo kuk u stranu ili iza. Imajte na umu da fotografija ima dvije dimenzije, visinu i širinu, te ruke i noge nikada ne pružajte prema kameri jer se tako vizualno skraćuju.

3. Radite li selfie, bolje će ispasti ako se fotografirate iz malo višeg kuta te u poluprofilu.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr


Foto: pexels

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u