Najljepše plaže za pse u Hrvatskoj

Tena Brnad

Odlazak na godišnji s ljubimcima više ne mora biti problem. Svake godine, sve više mjesta u ponudi ima i plaže za kućne ljubimce, kao što je Crikvenica, Krk, Split i Dubrovnik, piše 24sata.hr

 Zaton, Zadar

Pješčana plaža u Zatonu, smještena u blagoj uvali, nalazi se unutar istoimenog turističkog naselja u vlasništvu Turisthotela, udaljenog 16 kilometara od centra Zadra, u smjeru Nina. Nositeljica je Plave zastave, što podrazumijeva visok standard čistoće mora, uređenosti, sigurnosti i kvalitete opremljenosti plaže. Poseban dio plaže uređen je za osobe s invaliditetom, a ima i izdvojen dio za kućne ljubimce. Na samoj plaži čitav je kompleks restorana, plažnih barova, pizzerija, grill-restorana, objekata brze prehrane, suvenirnica, trgovina, slastičarnica.

Duilovo, Split

Prva uređena plaža za kupače sa psima nudi tuševe, svlačionice, kućice kao šatore, a postavljeni su i stalci s vrećicama za otpad te zdjelice za otpad.

Njivice, Krk  

Jako dobro uređena plaža za pse, vjerojatno i najstarija u Hrvatskoj. Krčani su ponosni i na nju te na još četiri druge na otoku.

Podvorska, Crikvenica

Nedavno je ocijenjena kao najbolja pseća plaža za životinje u Hrvatskoj. Prioritet su očuvanje okoliša te dobra i pozitivna atmosfera.

Kostrena, Rijeka

Jako lijepa prirodna plaža rezervirana je za goste i domaće s ljubimcima. U Rijeci su izdvojena još i područja na Kantridi i Pločama.

Vartalac, Komiža

Jedina plaža vulkanskog podrijetla na Jadranu okružena je drvećima agave, a na njoj vaš kućni ljubimac može uživati u besprijekorno čistom moru, ali i utažiti žeđ na prirodnome izvoru blizu plaže.

Donosi 24sata.hr


Foto: pexels

Komentari

facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u