Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

Na listi Bure promjena čak 8 kandidata iz Otočca – županija mora bolje!

Gradonačelnik Otočca i drugi na kandidacijskoj listi Bura promjena Stjepan Kostelac prošle je subtote u Hotelu Zvonimir u Otočcu predstavio svoj program za Grad Otočac, kao i ostale kandidate s liste koji dolaze iz Otočca


Na listi Bure promjena tako se našlo ukupno osam kandidata iz drugog najvećeg ličkog grada koji su razgovarali o onome što slijedi u narednih tjedan dana, kako bi se kampanja privela kraju što uspješnije.

Građanima su se ujedno predstavili i svi članovi osobno  – Stjepan Kostelac, Mladenka Orešković, Slaven Prpić, Matej Šporčić, Josip Grčević, Ana Šlat, Anđela Dujmović i Anton Vranić, koji kroz tjedan planiraju obilazak mjesnih odbora i sela kao i druženja s građanima.

Svoj osvrt dosadašnje kampanje  dao je i gradonačelnik grada Otočca Stjepan Kostelac:

“Najžešća borba trenutno se vodi između frakcija HDZ-a i ona će biti još žešća. HDZ je u teškom stanju, svakodnevno dolaze ministri iz Zagreba u Liku, a ovaj tjedan će to sigurno biti dodatno pojačano kako bi se pokazala snaga HDZ-a. Rasulo se vidi i po tome što svakodnevno izbacuju spinove, a to se događa kada su u teškom stanju. Tako je netko danas proširio vijest da će svima koji ne glasaju za HDZ mirovine biti smanjene, a da će vojni djelatnici MORH-a i MUP-a biti otpuštani. Ta fama i sijanje straha se širi među narodom i onda narod neće htjet izaći na izbore jer misle da moraju glasati za njih.”

Prokomentirao je i dolazak Milana Bandića u Liku za kojeg smatra da se uglavnom fokusira na manjine i vjerojatno će taj dio glasova i dobiti.

“Očekujemo 5 mandata, bili smo protiv rušenja proračuna i podržavamo sve što je dobro i tako ćemo nastaviti i dalje.”, zaključio je.

U ponedjeljak 4. ožujka, u 11.30 sati gradonačelnik Stjepan Kostelac gostovat će u programu Radija Otočac gdje će predstaviti svoj program slušateljima.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close