NA DAN POBJEDE Grad Novalja poklanja koncert klape Intrade i spektakularan vatromet!

Promo

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja Grad Novalja svim hrvatskim braniteljima i građanima poklanja koncert klape „Intrade“.


Zadarska klapa „Intrade“ djeluje od 1985. godine i danas je među najpopularnijim klapskim skupinama u Hrvatskoj, a dobro je poznata i publici diljem Europe gdje je gostovala na poziv hrvatskih iseljenika ( Italija, Njemačka, Češka, Slovačka, Slovenija, Ukrajina, Austrija, Mađarska), ali i izvan Europe, Kanada, Sjedinjene Američke države, Australija.

Uz klapske pjesme rado pjevaju dalmatinske šansone, a najpoznatiji su po novim skladbama koje najčešće izvode uz glazbenu pratnju. U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihova člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade. Svojim koncertima pokazuju zavidnu razinu glazbene zrelosti kroz široku lepezu interpretativnih dohvata.

Koncert klape „Intrade“ će se održati 5. kolovoza na Ruži vjetrova s početkom u 21,00 sat, a nakon koncerta organizatori su za posjetitelje pripremili spektakularan vatromet.

Povodom Dana pobjede, domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja 05. kolovoza na Ruži vjetrova s početkom u 21,00 sat ne propustite koncert klape Intrade. Nakon koncerta za Vas smo pripremili spektakularan vatromet. Vidimo se u Novalji!, stoji u pozivnici iz Grada Novalje.


Foto: Facebook

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u