MURKOVIĆ BRONČANI Ličan koji se bavi australskim nogometom već godinama je na samom vrhu

LIKACLUB

Ličan na vrhu australskog nogometa i nakon Euro Cupa u Irskoj


Dobre sportske vijesti dolaze iz Irske. Zvonimir Murković, uspješan sportaš i član hrvatske reprezentacije u australskom nogometu od 2012. godine, porijeklom iz Brinja, 13. listopada 2018. na Euro Cupu u irskom Corku osvojio je brončanu medalju sa hrvatskom reprezentacijom Croatian Knights.

Zvonimir Murković sa svojih 27 godina već je dva puta bio izabran u reprezentaciju Europe, a osim što je sportaš on je i kondicijski trener te vlasnik produkcijske kuće Eles film koja se bavi snimanjem reklama i video spotova. Studira Kineziološki fakultet, a ljubav prema sportu usadio mu je otac Ivica. Ivica Murković – Mura i Jasna Murković ponosni su na svog sina koji je imao i mnoštvo zapaženih uspjeha; brončana medalja 2013. godine u Bordeauxu, srebrna medalja na Euro Cupu 2014. u Londonu, brončana medalja na Euro Cupu 2015. u Umagu, zlatna medalja na Euro Cupu 2016. godine u Lisabonu.

Ovaj mladi sportaš, porijeklom iz Stajnice nedaleko Brinja, primjer je uspješnog sportaša i poduzetnika koji uspijeva kvalitetno uskladiti svoje poslovne i sportske obveze.


Izvor / Foto: Dora Borovička , LIKACLUB

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u