Marko Kutlić u novu godinu zakoračio s dvije prestižne glazbene nominacije!

Tena Brnad

Marko Kutlić proteklih godinu i pol dana, od kada je krenuo u samostalnu karijeru, pretvorio je u jedan istinski trijumf.


Odlični singlovi koji tjednima i mjesecima drže vrhove nacionalnih top lista, koncerti u najuglednijim regionalnim dvoranama te brojne nominacije za različite nagrade dokaz su i potvrda vrijednosti ovog mladića od kojeg se ono najbolje tek očekuje.

Istovremeno, Marko s nestrpljenjem iščekuje rezultate izbora za dvije prestižne glazbene nagrade.

Tako se u najjačem izboru regionalnih glazbenih nagrada, ali i najvećem glazbenom spektaklu koji će na jednom mjestu okupiti najzvučnija imena. Music awards ceremony, nalazi u izboru za najboljeg novog izvođača. Do velikog finala u beogradskoj Stark Areni, 29.01., koje će na jednom mjestu okupiti više od šezdeset najpoznatijih glazbenika, ostalo je nešto manje od tjedan dana, a do tada za Marka možete glasati na sljedećem LINKU.

Pored ovoga, Marko Kutlić jedini je izvođač, koji se uz Tonyja Cetinskog, može pohvaliti s čak dvije nominacije, za najbolju domaću pjesmu 2018..

Njegovi prošlogodišnji hitovi  Usne tvoje i Sam protiv svih’ nalaze se u izboru za pjesmu godine Narodnog radija. Tko će ući među deset najboljih i time izboriti live nastup u zagrebačkom Muzeju Mimara 30.1. na Danu najbolje domaće glazbe, znati ćemo uskoro, a za Marka možete glasati OVDJE.

 


Foto: Hit produkcija

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u