Lovro Krovina slijedi svoje glazbene snove – poslušajte novu pjesmu “Umirem od ljubavi”!

Tena Brnad

Još jedno od novih mladih glazbenih lica, nastavlja slijediti svoje snove. Nakon što je prvo zapjevao, ‘Bit’ će kasno kad shvatiš‘, Lovro Krovina novom pjesmom dramatično poručuje ‘Umirem od ljubavi‘.

Iako naslov sugerira drugačije, pjesma i spot, odišu vedrinom, smijehom, a ritam vuče na ples. U autorskom djelu, pjesma i spot su možemo reći ‘one man show’, obzirom da glazbu, tekst, aranžman, produkciju potpisuje Josip Šuker koji je ujedno i redatelj video broja snimanog u Hit Produkciji.

Pjesma je za mene potpuno novo područje i puno se kolega u prijatelja složilo da nitko nema baš, takav identičan đir, što je danas jako teško. Pjesma je ljubavna ali ritam tjera da se dignemo i plešemo, a riječi se lako pamte. Pitam se od kakve to ljubavi umire autor, jer je to dosta dramatična riječ umirem. Ta ljubav je anegdota u njegovom životu, koju za sada čuva samo za sebe. Pokušao sam je otpjevati sa što više emocija i osjećaja, da prenesem sto je autor htio reći, kazao nam je Lovro.

Kako je cijela pjesma u ljetnom điru, vesela ekipa pobrinula se da snimi i isto takav spot:

Spot je sniman u Zaprešiću i okolici, na lijepim lokacijama, da se vidi kako je i taj dio izuzetno lijep. Bilo je vruće i teško, ali smo pružili svoj maksimum. Spot je u vedrim i veselim bojama, jer nam stiže ljeto. Glumica je moja dugogodišnja prijateljica, lijepa Katarina, a glumci isto tako svi odreda prijatelji, istaknuo je Lovro.

Na snimanju su sudjelovali i studenti MPA Akademije, kojima je to ujedno bila praksa i usavršavanje znanja, a bili su i od velike pomoći. Zadovoljstvo odrađenim poslom i cjelokupnim rezultatom nije krio ni Josip Šuker:

Bilo mi je zadovoljstvo raditi na pjesmi i spotu, posebno jer su sudjelovali meni jako dragi ljudi, krenuvši od Lovre. To znači da je vedrina uspješno prenesena na spot, unatoč tekstu koji kaže “meni je dosta”, jer iako svi mi nosimo, stare kofere, pune tereta prošlosti, ponekad se trebamo osvrnuti i vidjeti koji put smo i s njima prešli.’

Vjerujemo kako će Lovrina, nadasve pozitivna pjesma ‘Umirem od ljubavi‘, pronaći pravi put do radijskih etera i publike.


Foto: PR

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u