DomDruštvene mrežeScenaTechTurizam

LIKACLUB ušao u 100 najčitanijih portala u Hrvatskoj! Potvrdio GEMIUS

Istraživanje najčitanijih portala u Hrvatskoj koje provodi gemiusAudience prvi put je dobilo lički portal u 100 najpopularnijih


Prvi lički nacionalni medij – LIKACLUB, portal je kojim smo težili Hrvatskoj predstaviti Liku, ali i  Lici predstaviti Hrvatsku.  Misija našeg portala od prvog dana bila je informiranje čitatelja i pokazivanje one ljepše strane medija, kao i ljepše strane Hrvatske. Ustrajali smo u ideji da na portalu nema kategorija crne kronike i politike, što su pokazalo se, čitatelji znali cijeniti i tako je ostalo do danas.

GemiusAudience potvrdio izvrsne rezultate čitanosti

Najrelevantnije istraživanje čitanosti medija u Hrvatskoj koje provodi gemiusAudience jučer je objavilo rezultate za mjesec svibanj. Iz gemiusAudience-a su tokom jučerašnjeg dana obavijestili našu redakciju da je LIKACLUB ušao u TOP 100 najčitanijih medija u Hrvatskoj u mjesecu svibnju. Izuzetan je to uspjeh s obzirom da se na ljestvici nalaze svi relevantniji mediji poput portala dnevnik.hr, 24.sata, večernji.hr, jutarnji.hr, slobodnadalmacija.hr, novilist.hr i brojnih drugih.

Preko 43 000 posjeta u svibnju

GemiusAudience također je zabilježio da je portal LIKACLUB u mjesecu svibnju zabilježio više od 43 000 posjeta i tako zauzeo 88. mjesto u Hrvatskoj. Na ljestvici to znači da se nalazimo ispred nekih poznatih portala poput educentar.hr i politikaplus.hr.

Jedini lički portal u TOP 100 najčitanijih u Hrvatskoj

Izuzetno bitna informacija je da smo od gemiusAudienca dobili potvrdu da smo jedini portal ličkog predznaka u 100 najčitanijih u Hrvatskoj! Prvi put u povijesti istraživanja pokazalo se da i Lika ima medijski proizvod koji uspješno djeluje na nacionalnoj razini. Iako naša redakcija od samo pet novinara i deset kolumnista djeluje tek godinu dana, bilježimo rezultat koji nikada niti jedan lički medij nije ostvario.

U Hrvatskoj je najčitaniji portal 24sata.hr

Osim toga što sada znamo da Lika prvi put ima svoj relevantni portal u Hrvatskoj, bitno je naglasiti i koji su najčitaniji portali u Hrvatskoj. 24sata.hr se nalazi na prvom mjestu s preko 1 367 900 čitatelja, drugi je jutarnji.hr s preko 1 232 000, treći net.hr s 1 211 000, četvrti njuškalo.hr s 1 200 000, peti dnevnik.hr s 1 139 000. Naš suradnički portal Mojposao.net nalazi se na visokom 17. mjestu gemiusove ljestvice najčitanijih.

GemiusAudience istraživanje i dalje bez konkurencije

Istraživanje gemiusAudience bavi se praćenjem posjećenost hrvatskih web stranica. Istraživanje prati oko 110 hrvatskih stranica, te je postao standard u medijskom okruženju. Internetski mediji, medijske agencije i oglašivači u državama istočne i srednje Europe, prihvatile su ovaj servis kao bitan faktor kvalitete portala i njhovog utjecaja na građane Hrvatske. Svi rezultati gemiusAudiencea javno su dostupni i na web adresi ovdje audience.com.hr.

Hvala svim našim čitateljima što su nam pokazali vjernost i svakodnevno čitali naš sadržaj te pratili društvene mreže. Ovaj izvrstan rezultat poticaj nam je da portalom postignemo još veće uspjehe i dodatno poradimo na kvaliteti informiranja, jer kad letvicu preskočimo, onda idemo na sljedeću visinu… 

Redakcija portala LIKACLUB.eu

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close