Kovač s Plitvičkih jezera: “Ono što do mene dolazi jest da su prvoosumnjičeni branitelji”

LIKACLUB

Ante Kovač, novi načelnik Općine Plitvička jezera, na Facebooku je reagirao na natpise u medijima koji izvrću stvarno stanje.

Nisam uspio pogledati na vijestima kako su se tumačila događanja oko začepljenja cjevovoda na Poljanku i Plitvica Selu. Ono što do mene dolazi jest da su prvoosumnjičeni branitelji, a da je nova općinska vlast nesposobna ljude opskrbiti vodom. Ono što je u mojoj domeni jest da ljudima pokušam pomoći i to sam i učinio – napisao narudžbenicu radnicima Vodovoda da odu riješiti problem i poslati cisternu da se ljudima dostavi voda dok se otkloni kvar. Kako čujem, neki tvrde da mi vodu dostavljamo braniteljima. Njima je potrebno 100 litara vode dnevno pa ne znam zbog čega bi mi to njima dostavljali cisternu.
Ne želim nikoga optuživati unaprijed za diverziju (koja još nije ni dokazana) kao što to rade neki, ali možemo postaviti pitanje i kome je ovo od koristi? Ni novoj vlasti ni prosvjednicima sigurno nije. Zbog čega se nekog tapša po ramenu dok je na vlasti “crvena banda” a sada su diverzanti, o tome se da razmišljati.

Cijelo priopćenje koje je Kovač napisao u svom stilu, ali i oštro odgovorio onim političarima koji mu putem obitelji šalju “opomene”, pročitajte u nastavku.

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u