Scena

Klapa More s novim singlom “Osta san uvik njen” osvojila 2. nagradu na festivalu u Opuzenu

Nakon uspješnice “Nije vrijedno sine moj” klapa More nastavlja uspješan niz s pjesmom “Osta san uvik njen” koja je nagrađena na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu drugom nagradom stručnog ocjenjivačkog suda. Glazbu i stihove potpisuje član klape Dražen Ševerdija, a aranžman Grgo Gulin.


Svoju tridesetu obljetnicu klapa More okrunit će objavljivanjem novog albuma za Croatia Records krajem ove godine. Na njemu će se naći njihovi glazbeni uraci iz proteklih godina, kao i nove pjesme među kojima je i upravo nagrađena “Osta san uvik njen”.

Osim festivala u Opuzenu klapa More nastupila je i na festivalu u Kaštelima s još jednom novom skladbom, “Volim te, volim”, a prije toga imali smo ih prilike vidjeti i na raznim koncertima, uključujući i onaj na CMC festivalu u Vodicama. Radno ljeto za popularnu klapu iz Šibenika!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close