DogađanjaVijesti

Ima neka tajna veza – između posla i sporta

Očuvati zdravlje u vrijeme kada mnogo radimo i previše mislimo na posao postao je pravi izazov. Iz dana u dan raste broj onih koji su svjesni da je fizičko i mentalno zdravlje najvažnije od svega drugoga što možemo imati.


Business basketball league jedinstveni je projekt u jugoistočnoj Europi koji okuplja poslovne ljude u sportskoj atmosferi, a cilj mu je uspješno povezati posao i sport.

Cilj je ove ideje na samom početku bio pružiti poslovnim ljudima sportsku rekreativnu aktivnost koja će se održavati kontinuirano te istovremeno imati funkciju kvalitetnog team buildinga. Svi znamo da su dobri međuljudski odnosi temelj dobroga poslovanja. Košarkaška liga idealan je spoj rekreacije, očuvanja zdravlja, zabave i unapređenja odnosa, objašnjava idejni kreator  i organizator Business basketball league, diplomirani profesor kineziologije Pere Markić.

Business league, iako sastavljena od košarkaških zaljubljenika – amatera, nosi natjecateljski duh i predstavlja svojevrsni sraz menadžerskih, poduzetničkih i poslovnih ekipa koje čine natjecatelji jedne tvrtke, kompanije ili poduzetničkoga pothvata.

Trenutno se u ligi natječu ekipe ABB, Atlantic Grupa, Ernst&Young, Inter-net, KPMG, Pevec, PWC Hrvatska, RWE Energija, SportMixta, Visage Technologies, a finalna utakmica, popraćena brojnim drugim atraktivnim sadržajima, bit će upriličena krajem ožujka. Od listopada 2020. krećemo u novu sezonu s brojnim novim ekipama, dodaje Pere Markić.

Projekt sadržava obilje popratnih promotivnih sadržaja, a neki od njih su Funny corner, Humanitarni kutak, Sportski kutak za zabavni trenutak (Business sportske zabave). Također sadrži ono neizostavno za motivaciju svakoga kalibra rekreativca, bez obzira na razinu košarkaškoga iskustva, a to su vrijedne nagrade!

Spojili smo posao i sport i doprinijeli kvaliteti života poslovnih ljudi. Kreirali smo ugodan ambijent u koji se stalno vraćaju i koji je postao obavezno stajalište na putu od privatne do poslovne sfere života. Pozitivno raspoloženje i dobra energija na svakoj utakmici naš su stvarni uspjeh, zadovoljstvo i najveća nagrada, zaključuje Markić.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close