Hit komedija “Sjajni momci”, koju izvodi trojac iz “Lud, zbunjen, normalan”, stiže u Gospić!

Tena Brnad

Trenutačno najveći regionalni scenski spektakl, predstava “SJAJNI MOMCI” u izvedbi vodećeg trojca iz hit serije “Lud, zbunjen, normalan” – Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića u rujnu je započela dvomjesečnu hrvatsku turneju, piše Lika express

Nakon rasprodanih dvorana u Osijeku, Zadru, Dubrovniku te u Zagrebu dva dana Dvorane Lisinski, “Sjajni momci” dolaze u Gospić, 13. listopada i to u u Športsku dvoranu.

Predstava “Sjajni momci”, je komedija koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon decenijske svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč “Kod doktora” za potrebe televizijskog projekta o povijesti komedije. Cjelokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudljivih staraca obavlja Harijev nećak Zlatan (Kusumović), inače zamjenik režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da se skeč uspije realizirati, budući da mu o tome ovisi posao i karijera.

Senad Bašić istaknuo je kako je nakon televizijskoga angažmana iscrpljen te željan kazališta.  “Iscrpljeni smo i umorni od televizijske mašinerije koja melje glumce kao mašina za faširanje glumaca. Nakon desetogodišnjega televizijskog projekta vraćamo se teatru, vraćamo se daskama koje život znače, jer ništa ne može zamijeniti teatar”,  kazao je Bašić. Po njegovim riječima, nakon dugogodišnjega zajedničkoga rada njih trojica pretvorili su se u mali glumački ansambl te su odlučili nastaviti suradnju.

Više na Lika express


Izvor / Foto: Lika express

Komentari

facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u