GastroVijestiZdravljeTurizam

FOTO/VIDEO Brojne delicije od omiljenog voća na 9. Festivalu jagoda u Selcu

U Selcu je ovaj vikend sve u znaku jagode pa se stoga nemojte iznenaditi što se gradom širi opojni miris jagoda gdje god se okrenuli.


Na 9. Festivalu jagoda, koji se ovaj vikend održava u centru Selcu, posjetitelji imaju priliku uživati u raznim delicijama od mnogima omiljenog voća.

Knedle s jagodama, salata s jagodama, mousse od jagoda, sorbet, kokteli i frapei samo su dio ponude koju posjetitelji mogu vidjeti,  ali i okusiti. Uz prodajni sajam proizvoda organizatori su pripremili i glazbeno-zabavni program za djecu i odrasle.

Iako je program događanja smješten u Selcu, mnogobrojni ugostiteljski objekti na području Crikveničke rivijere u razdoblju od 25. do 31. svibnja prilagodit će svoju ponudu kako bi i oni bili u znaku ovog festivala i time upotpunili ovaj vikend događaj.

Dio atmosfere s prvog dana festivala donosimo u galeriji fotografija!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB / Nino Salkić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close