KulturaTurizam

FOTO Predstavom “Roko i Cicibela” zatvorena 14. sezona ljetnih kazališnih predstava u Novalji

U nedjelju 25. kolovoza uz mnogobrojnu publiku na Amfiteatru Vrtova lunjskih maslina zatvorena je ovogodišnja sezona “Novaljskog triatra”.

Četrnaesta sezona ljetnih kazališnih predstava u organizaciji Grada Novalje i Turističke zajednice Grada Novalje i ove godine je dovela poznata glumačka imena i niz vrhunskih predstava u Novalju. Od 7. srpnja pa sve do prošle nedjelje mještani Novalje i njihovi gosti iz svih krajeva svijeta imali su priliku uživati u brojnim kazališnim poslasticama koje su se tradicionalno održavale svake nedjelje na pozornici ljetnog kina Hollywood.

Na zatvaranju ovogodišnjeg Novaljskog trijatra u Vrtovima Lunjskih maslina prikazana je komedija “Roko i Cicibela” u izvođenju “Ritma igre”. Ova ljubavna melodrama s elementima pučke komedije izašla je iz pera legendarnog splitskog humorista Miljenka Smoje, a govori o životu dvoje mladih ljubavnika koje su utjelovili mladi glumci Ivan Baranović i Monika Vuco. Predstava je kroz sat vremena dinamično prikazala sve etape ljubavnog odnosa između Roka i Cicibele: od upoznavanja u siromaštvu i neimaštini pa sve do prosidbe, Cicibeline trudnoće i zajedničkog sanjarenja o boljoj budućnosti.

Pogledajte galeriju fotografija!

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close