FOTO Nera Prpić i Mateo Prša apsolutni pobjednici Prvog pljeska!

Josip Durdov

21. tradicionalna glazbena manifestacija “Prvi pljesak” sinoć je napunila dvoranu Pučkog otvorenog učilišta dr. Ante Starčević u Gospiću.

Roditelji i prijatelji došli su podržati natjecatelje koji su se prijavljivali u dvije kategorije – učenici osnovne škole od 5. do 8. razreda te učenici srednje škole.

Pobjednike se biralo također u dvije kategorije – za prvog pobjednika je glasovala publika, a drugog pobjednika birao je stručni žiri koji se sastojao od 5 članova: Marinela Božić, Debora Lukac, Dino Jelinić, Milan Jovančević – Mišo i Mario Milovac. 

Ovogodišnji natjecatelji u kategoriji “Osnovna škola” bili su:

Antea Žarković – Dunav (Učiteljice), Lorna Petanović – Zombie (The Cranberries)pratnja na gitarama Antea Jelača i Matija Uzelac, Iva Pezelj – Ako te pitaju (Petar Grašo) pratnja na gitari Petar Golik, Pavla Starčević – Život nije siv (Mia Dimšić), Nera Prpić – Mercy (Duffy), Ana Žarković – Ima dana (Magazin), Mateo Dizdar – Miljacka ( Halid Bešlić) 

U kategoriji “Srednja škola” nastupili su:

Nikola Frković – Uzmi me kad hoćeš ti (Crvena jabuka), Karla Savatović – A i ti me iznevjeri (Bijelo dugme), Barbara Jurković – Jesen u meni (Parni valjak), Mateo Prša – Tišina (Marko Tolja)

Žiri i publika suglasni

Pobjednica ovogodišnjeg Prvog pljeska u kategoriji osnovne škole i po izboru stručnog žirija i po izboru publike je NERA PRPIĆ s pjesmom Mercy (Duffy), a pobjednik u kategoriji srednje škole također po izboru stručnog žirija i po izboru publike je MATEO PRŠA s pjesmom Tišina (Marko Tolja).

Kako su publika i stručni žiri bili suglasni oko pobjednika, Nera i Mateo odnijeli su svatko po dvije nagrade. Program Prvog pljeska vodila je Hela Radović, a kao specijalni gost večeri nastupio je Endi Schrotter.

Pogledajte galeriju fotografija!


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u