VijestiScenaZdravlje

FOTO Brojni glazbenici i umjetnici se ujedinili za pomoć oboljelima od malignih bolesti u gradu Senju

Senjska liga protiv raka uz Pučko otvoreno učilište “M.C.Nehajev” u petak 24.5.2019. organizirala je humanitarni koncert za pomoć oboljelima od malignih bolesti u gradu Senju.


U prepunoj dvorani okupljene su u dobroj atmosferi, pjesmom, plesom i svirkom zabavljali Grupa “Crescendo”, grupa “Mirakul”, TS “Krivoputski bećari”, Robert Gabrijel Srdić -klavir, VIS “Bonaca”, Ema Tomljanović-gitara, Plesna skupina “Vile”, Josipa Butorac, Plesna skupina “Rožice”, Matej Prpić, Ženska klapa “Senjkinje” i Ksenija Erker.

Predsjednik Senjske lige protiv raka dr. Miroslav Prpić izjavio je da Liga već 16 godina pomaže ljudima oboljelima od malignih bolesti. Kroz svoj rad Liga se trudi osvijestiti ljude da se s malignom bolesti treba boriti, da ima nade za izlječenje i da na kraju može doći do sretnog ishoda. Liga također skreće pažnju ljudima da treba doći na vrijeme, kontrolirati i raditi preventivne preglede.

Posjetitelji koncerta su kupnjom ulaznice ili uplatom na žiro račun Lige pomogli oboljelima od malignih bolesti. Ova večer je pokazala veliko srce Senja, jednu veliku empatiju svih građana Senja sa oboljelima i sav prihod koji je skupljen biti će upotrebljen za pomoć oboljelima kroz financijsku pomoć ili kupovinom opreme i aparature za liječenje ili prevenciju malignih bolesti.

Pogledajte galeriju fotografija!

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB / Nino Salkić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close