EBRD poziva na konferenciju: Žene u poduzetnišvu

LIKACLUB

Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) poziva vas na poludnevnu konferenciju pod nazivom “Žene u poduzetništvu: Prilike za rast” posvećenu osmišljavanju boljih poslovnih uvjeta za poduzetnice kroz podršku tajvanskog donatora te uz najavu nastavka programa za poduzetnice koji EBRD provodi već nekoliko godina.

EBRD program za poduzetnice sastoji od nefinancijskog dijela koji savjetodavnim uslugama, edukacijama, mentorstvom i umrežavanjem jača pozicije poduzetnica te potiče njihov rast, i od financijskog djela koji omogućuje pristup financiranju. Na prvom panelu raspravljat će se o mogućnostima razvoja položaja poduzetnica temeljem iskustava poduzetnica koje su koristile neke od instrumenata iz Programa za poduzetnice koji provodi EBRD i sa stanovišta predstavnika banaka koje nude kreditne linije za poduzetnice.

Konferencija će se u drugom panelu djelomično posvetiti i promicanju poslovnih prilika za hrvatske tvrtke u Tajvanu uz sudjelovanje predstavnika hrvatskih IT tvrtki koje su bile na studijskom putovanju u Taipeiju.

Prijave traju do 10. listopada 2016., potvrdite svoj dolazak na [email protected] ili [email protected]

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u