VijestiScena

Dva velika romantika hrvatske estrade Luka Basi i Marko Škugor snimili duet

Luka Basi i Marko Škugor mladi su i beskrajno talentirani pjevači koji su svojim pjesmama, vokalnim sposobnostima, ali i nepretencioznim šarmom zaslužili poštovanje brojne publike. Njihovi spotovi broje milijunske preglede, održali su mnoge koncerte za koje se traži karta više i iako bi mogli, svaki iz svog pobjedničkog kuta na onoga drugoga gledati kao na konkurenciju, odlučili su udružiti svoje glazbene talente i snimiti duet. I to kakav!


“Ružo bila” prava je mediteranska oda ljubavi i posveta ženama koje su inspiracija za sve najbolje što muškarac može dati od sebe kad upozna onu pravu. Pjesnik među tekstopiscima Nenad Ninčević predivnim je stihovima taknuo dušu Raaya koji ih je uglazbio, a ekipa Raay Musica (Raay i Krešimir Tomec) zaslužna je za aranžman i produkciju.

“Imam jako dobar osjećaj u vezi ove pjesme jer se između mene i Luke dogodila pozitivna prijateljska energija koja je rezultirala suradnjom i to sasvim spontano. Nadam se da će ju naša publika zavoljeti i vjerujem da će postati jedna od najtraženijih pjesama na koncertima”, izjavio je miljenik publike Marko Škugor.

Video za pjesmu pogledajte na linku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close