DND Gospić i Pčelice vas pozivaju na premijeru filma „Tragom uskrsnih običaja u Lici“

Tena Brnad

Iako su izrazito nepovoljni vremenski uvjeti utjecali na održavanje Uskrsnog sajma na glavnom gradskom trgu, dio aktivnosti ipak će se održati u ponedjeljak, 15. travnja 2019. na Trgu Stjepana Radića i u kinu „Korzo“.


Udruga Društvo „Naša djeca“  grada Gospića i Udruga „Pčelice“  pozivaju najmlađe sugrađane u ponedjeljak, 15. travnja 2019. na Trg Stjepana Radića na Potragu za pisanicama. U 17.15 sati njihov Uskrsni zeko označit će početak potrage te će pažljivo pratiti hoće li se sve pisanice pronaći i hoće li potraga uspješno završiti.

Nakon Potrage za pisanicama sugrađani će u Kinu Korzo moći pogledati projekciju dječjeg filma „Tragom uskrsnih običaja u Lici“ s početkom u 18.30 sati.  Učenici 2.c razreda pod vodstvom učiteljice Ane Nikšić i u suradnji s bakom Uzelac, te uz podršku roditelja učenika i tehničku podršku Udruge “Pčelice” uprizorili su priču o nekadašnjim običajima za blagdan Uskrsa u Lici.

Nadamo se da ćemo malim glumcima upriličiti divnu premijeru jer iskren dječji osmijeh odagna i najtmurnije oblake kao i svakidašnje brige. Tijekom projekcije filma u predvorju Kina Korzo izložit će se ukrasni predmeti izrađeni na radionicama udruga te će posjetitelji imati prilike odabrati predivne uskrsne ukrase i svojom donacijom pomoći rad Udruga DND grada Gospića i „Pčelice“, poručuju iz udruga.

Potraga za pisanicama i projekcija filma ujedno označavaju i završetak petog po redu Uskrsnog sajma u organizaciji Udruga DND grada Gospića i “Pčelice” koje ovim putem zahvaljuju svima koji su im dali podršku u radu.

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u