Scena

Diogen snimili spot za singl “Kralj ceste”!

Godinu dana od objave svog prvijenca “Diogen”, istoimena splitska grupa objavila je novi video spot za pjesmu “Kralj ceste” s kojom su nastupili na ovogodišnjem 58. Splitskom festivalu.


Glazbu i stihove potpisuju članovi grupe Zoran Ukić i Zoran Ševerdija, a iza spota stoji redatelj Robert Žegarac. Osim na CD-u njihov debitantski album objavljen je ove godine i na vinilu u kojem su sve pjesme podijeljene na pjesme ostanka i pjesme odlaska, kako ih je opisao Siniša Škarica, dugogodišnji urednik Jugotona i Croatia Recordsa u predgovoru ovog izdanja.

Iako veterani na sceni, članovi grupe Diogen pažljivo su gradili priču oko svog prvijenca predstavljajući svoj novi zvuk kroz singlove “Diogen”, “Mala crna haljina”, “Anđeo čuvar”, “Vrijeme ljubavi”, “Splitska dica” s Deanom Dvornikom te s najnovijim “Kralj ceste”. Iako su njihove pjesme obojane gitarističkim riffovima i snažnim rock zvukom svoje su mjesto našle na brojnim festivalima poput CMC festivala u Vodicama, Splitskog festivala te Dalmatinske šansone u Šibeniku.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close