VijestiScena

“Di si sada ti” pita se grupa Zaratino!

“Di si sada ti” pitaju se momci iz zadarskog benda Zaratino.


Odgovor traže od objave albuma “Đir po gradu” 2014. godine, a sad su ga možda i našli. U kadrovima ispunjenim sjetnim prisjećanjem na izgubljenu ljubav glavne uloge upriličili su vokal benda Marko Maksan i Alen Vulinović. Spot je sniman u seoskoj konobi u Zemuniku i na lokacijama blizu Privlake. Režiju i snimanje potpisuju Davor Stenja i Damir Matešić.

Zaratino je osnovan 2010. godine, a široj javnosti predstavili su se na festivalu zabavne glazbe Zadarfest s pjesmom “Đir po gradu” za koju dobivaju nagradu za najbolje debitante. Godine 2014. objavili su prvijenac “Đir po gradu”, a pjesma objavljena na tom albumu sad je dobila i pripadajući video spot. Glazbu i tekst za “Di si sada ti” potpisuje Joško Matešić, dok je za aranžman zaslužan Igor Ivanović.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close