Politika

Darko Milinović o novom videu: Tko nije spreman prihvatiti šalu ne može obnašati javne funkcije

U povodu anonimnog videa “Dado o Kovačeviću i svojim izdajnicima” koji je u srijedu od anonimnog pošiljatelja došao na našu email adresu [email protected] zamolili smo za komentar župana Darka Milinovića kojemu je autor videa dodijelio ulogu Hitlera u razgovoru sa svojim najbližim suradnicima u posljednjim danima pred pad Berlina.


“Satira je odlična stvar za nasmijati se. Onaj tko nije spreman prihvatiti šalu ne može obnašati javne funkcije. Odličan humor, tko god ga je režirao”, rekao je za LikaClub Darko Milinović za video koji u manje od dva dana bilježi više od 5.000 pregleda.

Podsjetimo, u isječku iz filma “Pad” u kojemu Hitlera glumi Bruno Ganz, navodni “Dado” na sastanku sa svojim suradnicima oštro komentira svoje sadašnje i bivše suradnike nakon što je saznao da će “svi drugi u koaliciju s “novim HDZ-om””.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Foto/YouTube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close