DANI HRVATSKOG TURIZMA Plitvice Holiday Resort je najinovativniji kamp, Otočac među vodećim destinacijama ruralnog turizma!

Tena Brnad

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma koja se ove godine održava na Hvaru, sinoć je dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore.


Organizatori skupa su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora koji ovu manifestaciju zajedno organiziraju već jedanaestu godinu zaredom. Prve večeri dodijeljene su nagrade u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu.

Otočac među tri najuspješnije destinacije ruralnog turizma

Grad Zagreb proglašen je najuspješnijom city break destinacijom godine, a Mali Lošinj najuspješnijom destinacijom za ljetni odmorišni turizam. Krapinske Toplice su proglašene najuspješnijom destinacijom turizma zdravlja, dok je Sutivan dobio priznanje kao autentična primorska destinacija.

Dalmatinska Zagora je proglašena najuspješnijom destinacijom ruralnog turizma, a Grad Otočac je dobio priznanje kao finalist, zajedno s Motovunom, u istoj kategoriji.

Foto: Instagram

Plitvice Holiday Resort – kamp s najinovativnijom ponudom smještaja

Nagrade HGK Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku dodijeljene su poslovnome sektoru na temelju pokazatelja uspješnosti poslovanja i pokazatelja kvalitete u sveukupno četiri kategorije prema odgovarajućim potkategorijama: hoteli, kampovi, DMK putničke agencije i marine te u tri glavne kategorije: hosteli, charter kompanije i lječilišta/spa.

Kamp Plitvice Holiday Resort u Rakovici dobio je posebno priznanje za kamp s najinovativnijom ponudom smještaja.

Drugi dio nagrada dodijelit će u četvrtak 25. listopada, a popis svih nagrađenih možete pogledati ovdje.


Foto: TZ Otočac (Facebook) / Plitvice Holiday Resort (Sanja Jagatić)

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u