ScenaKultura

Dane Lozušić predstavlja prvu zbirku pjesama “OD SRCA”

U petak 13. svibnja u ”Konferencijskoj dvorani” na adresi Grahorova 13 (ulaz iz Bleiweisove ulice) održat će se predstavljanje zbirke pjesama “Od srca” autora Dane Lozušića.

Prikupljena sredstva od prodanih knjiga donirat će se u humanitarne svrhe, a sav prihod bit će usmjeren obiteljima slabijeg imovinskog stanja u gradu Vukovaru. Sredstva koja će se prikupiti na promociji Daninog prvijenca bit će donirana peteročlanoj obitelji u gradu heroju, stoga u petak budite “nit na igli” kojom će organizatori isplesti prvu petlju ljubavi utkanu u svakoj Daninoj pjesmi.

Projekt je posvećen dragim osobama, sestri i heroju Domovinskog rata koji je poginuo 1994. godine u Kupresu. Riječ je o nečem što meni predstavlja “most ljubavi” – dva najsvetija mjesta su mi Međugorje i Vukovar. Iz tog razloga će sredstva s promocije otići kao prihodi višečlanim obiteljima u Vukovar kojima je to najpotrebnije. Od srca vas pozivam na promociju “Od srca”. – izjavio je Dane Lozušić za LIKACLUB.

Dane Lozušić je rođen 1969. godine u Vinici, mjestu pokraj Tomislavgrada. Prva četiri razreda osnove škole završio je u Vinici, a od petog do osmog razreda se školuje u Aržanu. Srednjoškolske dane provodi u Tehničkom školskom centru u Splitu. Sudionik je Domovinskog rata od 1992. do 1995. godine. Diplomirao je na Visokoj školi za sigurnost i zaštitu na radu. Živi i radi u Zagrebu od 2001. godine.

Detalje o događanju možete pročitati na Facebook eventu OVDJE. 


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close