Tisuće lampiona bit će pušteno na nebo iznad Zagreba

Tena Brnad

U subotu 17. prosinca nebo iznad Zagreba ispunit će veličanstvena božićna svjetla letećih lampiona


Udruge Mogu sve i Hrvatska udruge za bolesti štitnjače organiziraju “Božićno svjetlo želja“, zanimljivu manifestaciju humanitarnog karaktera koja će uljepšati nebo iznad Zagreba i posjetiteljima pružiti nezaboravno blagdansko iskustvo.

Na manifestaciji će se prikupljati donacije za rad Udruge Mogu sve i Hrvatske udruge za bolesti štitnjače kako bi mogle realizirati projekte u nadolazećoj godini.

Zbog velikog odaziva na događaj, „Božićno svjetlo želja“ održat će se na lokaciji Sveučilišne livade kod zagrebačkih fontana.

Organizatori naglašavaju da lampione nije potrebno rezervirati, kao niti svoje mjesto. Također, lampione nije moguće nabaviti prije datuma manifestacije te nije dozvoljeno donositi svoje lampione.

S obzirom na velik broj očekivanih posjetitelja, lampione će se moći preuzeti na jednom od četiri štanda koji će biti postavljeni oko fontana. Uz prigodni program, preuzimanja lampiona trajat će od 18.00 do 19.50 sati, a u 20.00 sati lampioni će zajedno sa dobrim željama posjetitelja biti pušteni na nebo!

 


Foto: pexels

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u