SUBOTA: U 17.00h počinje Barkanova biciklijada iz centra Otočca

LIKACLUB

U subotu se održava 9. po redu velika otočka biciklijada


Jedan od najdugovječnijih događaja u Ličko-senjskoj županiji ove godine održati će se po deveti put. Barkanova biciklijada u organizaciji Biciklističkog kluba Barkan iz Otočca svake godine poznata je po sve boljoj i većoj organizaciji, a što je još važnije – većim brojem sudionika.

Na YouTubeu smo pronašli video koji svjedoči kako je bilo prije šest godina, 3. Barkanova biciklijada.

Prošlo je mnogo godina, a ove godine događaj krasi veliki broj sponzora. Pokrovitelji događaja su Ličko-senjska županija i Zajednica sportskih udruga Grada Otočca. Sve počinje prijavama u Gradskom parku u Otočcu, od 14.00 do 16.45h.

17,00h označava početak natjecateljske utrke od 33,5 kilometra, a u 17.15h označiti će početak i rekreativne utrke uz pratnju u dužini od 13 kilometara.

“Godinama smo organizirali bicklijadu kako bi potaknuli i podržali sve dobne skupine na aktiviranje u sportskom smislu, a sve nas je dovelo do čak devete biciklijade po redu. To više nije samo “događaj”, već nama znači nešto puno više. Druženje, natjecanje, rekreacija, ples i pjesma, sve je to Barkanova biciklijada. U ime svih organizatora i kolega iz BK Barkan, pozivam vas na druženje i lijep dan u Otočcu.” izjavio nam je gdin. Marijan Marić, predsjednik BK Barkan.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakte BK Barkana OVDJE. Vidimo se na Barkanijadi!

barkan

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u