Atraktivna Sanja Azenić predstavlja singl prvijenac “Hoću”

Tena Brnad

 

Sanju pamtimo kao zavodljivu doktoricu iz spotova Opće Opasnosti ‘Gubim tlo pod nogama’ i ‘Kriva si’ u kojima je zagolicala maštu mnogima, a sada je spremna osvojiti vas svojim singlom prvijencem!

Glazbom se bavi dugi niz godina i logičan slijed bio je krenuti ozbiljnije i napraviti nešto svoje. Pjesmu ‘Hoću’ potpisuju Mišo Matijašević Shomy, Antonio Šimunić i Marijan Gudelj, a snimljena je u zagrebačkom studiju Studiocage. Vizualno atraktivan spot koji evocira scene iz američkih filmova ceste režirao je Dario Lepoglavec uspješno dočaravaši svu Sanjinu raskoš kroz priču o dami u nevolji kojoj pomaže junak priče, maneken Matej Devedija.

“Pjesma mi se svidjela na prvu. Shomy i ja se znamo duži niz godina i prihvatila sam suradnju. Otpočetka sam imala ideju kako pjesma treba zvučati i kako treba izgledati spot. Sve smo uspjeli izrealizirati, a snimanje spota je dakako bio najuzbudljiviji dio”, ispričala nam je Sanja kojoj predviđamo sjajnu karijeru, a uskoro možete očekivati i njezinu prvu autorsku pjesmu.


Izvor / Foto: PR

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u