Pogledajte 2 predstave na županijskoj smotri hrvatskih kazališnih amatera u Gospiću

Tena Brnad

Uoči 57. Festivala hrvatskih kazališnih amatera u Pučkom otvorenom učilištu “Dr. Ante Starčević” u Gospiću 8. travnja održat će se županijska smotra i selekcija hrvatskih kazališnih amatera na kojoj će sudjelovati Amatersko kazalište Gospić i otočko Amatersko kazalište Arupium.

Program ovogodišnje županijske smotre, koja okuplja amaterska kazališta Ličko-senjske županije, čine dvije predstave koje su otvorene za javnost.

U 17:00 sati predstavom Čelične magnolije u režiji Anele Serdar Pašalić i Dragice Uzelac predstavit će se Amatersko kazalište Gospić, dok će u 19:00 Amatersko kazalište Arupium izvesti predstavu Ćelava pjevačica u režiji Snježane Orešković.

Županijskom smotrom vrši se selekcija kazališta koja će se predstaviti na 57. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Pazinu i Vodicama od 12. do 14. i od 26. do 28. svibnja.

Organizator ove manifestacije je Hrvatski sabor kulture, a njezin je osnovni cilj poticati razvoj kazališnog amaterizma te predstavljati njegova najbolja kazališna ostvarenja. Ulaz na obje predstave je besplatan.


Izvor: gpou otočac | Foto: pixabay

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u