VijestiScena

Ambrozija, kraljica alergije u pjesmi i spotu!

Ambrozija, biljka koja u ovo vrijeme zadaje muke svima koji su na nju alergični, u najnovijoj pjesmi poznatog osječkog rockera Davora Kršćanskog Krleta postala je čak i pozitivna.


U melankoličnom sevdahu, kakav su odabrali kao glazbeni izričaj za ovu neobičnu pjesmu, Krle i osječki sastav pod imenom Slatki kolač, odlučili su ovom pjesmom skrenuti pozornost na itekako ozbiljan problem u čije se rješavanje uključila i država.

“Odlučili smo ovoj biljci dati toliki tretman da smo je i opjevali. Iako je pjesma duhovita, nadam se da će je svi koji mogu riješiti ovaj problem ozbiljno shvatiti jer zaista ljudi u cijeloj državi, a pogotovo u Slavoniji, imaju sve većih problema zbog nje. Možda je došlo vrijeme da joj stanemo na put”, objasnio je Krle.

Pripadajući video spot režirao je Zdravko Valentin.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close