Scena

Alka Vuica je novu pjesmu posvetila mladim ljudima koji iseljavaju u inozemstvo

Poznata kantautorica, odlučila je na sebi svojstven i poseban način, progovoriti o jednoj od najaktualnijih tema današnjice u cijeloj regiji, iseljavanju.


Alka Vuica novim se singlom sa sjetom osvrnula na ljubav i prijatelje koji ‘trbuhom za kruhom’ odlaze u bijeli svijet, ali im istodobno i poručuje da ne zaborave svoju rodnu zemlju, kao i ljubav prema istoj.

Posvećeno svim mladim ljudima koji napuštaju Hrvatsku u potrazi za boljom budućnošću!”, ovom rečenicom Alka je napravila poseban uvod za pjesmu “Boje Croatie”, koju autorski potpisuje kada je riječ o tekstu, dok je glazbu napravila u suradnji sa Tomom Žaperom.

“Tema pjesme je ljubavna priča dvoje ljudi koji se moraju rastati, jer on ima ambicije i odlazi u svijet u nadi da će ostvariti svoje snove, jer shvaća da je čekanje na bolju budućnost u Hrvatskoj predugo…”

“Pripadam generaciji kojoj od rođenja govore da će biti bolje, a stalno je sve gore i gore. Život nam je prošao u nadi, i danas me strašno pogađa ova situacija u Hrvatskoj, kada nakon svega vidim da moj sin, ako želi bilo što ostvariti, mora otići u inozemstvo.”

“Pažnju sam još jednom htjela skrenuti na taj veliki problem iseljavanja mladih, jer bez mladih nema ni budućnosti za ovu zemlju.”, zaključila je Alka.

Komentari

Komentara


Izvor: zagreb.info | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close